Fosta Întreprindere pentru Colectarea şi Industrializarea Laptelui din Câmpulung a ajuns pe mâini bune. Pe mâini daneze, deşi, la fel ca în cazul altor firme cu capital străin, are director român. Şi alţi câţiva angajaţi români, fiindcă restul chiar e din afară: utilaje, capital, planificări, lapte… Da, laptele e din altă parte, iar caşcavalul de Rucăr se face, de asemenea, prin alte părţi. Conform site-ului firmei, pentru piaţa românească se comercializează pe piaţa de retail un fel de brânză fină, cremoasă şi catifelată denumită „Akadia”. E fabricată la Câmpulung, dar materia primă principală, adică laptele, provine din Ungaria şi Polonia. Vacile din Muscel încă nu au intrat în „Carrefour”. (ELECTRO-CUTARE)
Sabie la înaintare pentru Spitalul Câmpulung
Prins în mai multe litigii judecătorești și de ceva vreme rămas fără consilier juridic, Spitalul...




0 Comentarii