Web Analytics

Brandul de bijuterii Teilor a înregistrat vânzări record în primele șase luni ale anului și are în vedere deschiderea de noi magazine

de | 27.08.2021 10:10 | Actualitate, Economie

”Teilor, lanţul de magazine de bijuterii de lux cu prezenţă în regiunea Europei Centrale şi de Est, înregistrează vânzări record de 88 de milioane de lei în primele şase luni ale anului 2021 şi raportează o creştere cu 116% a cifrei de afaceri faţă de 2020 şi cu 46% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă din 2019. Pentru întregul an 2021, Teilor estimează vânzări de 230 de milioane de lei pe fondul apetitului tot mai ridicat al clienţilor pentru categoria fine jewellery, precum şi o creştere a vânzărilor de inele de logodnă în trimestrul trei al anului 2021”, anunţă compania printr-un comunicat.

Astfel, pentru întregul an 2021, compania vizează o cifră de afaceri de 230 de milioane de lei, cu 64% mai mult faţă de anul 2020, când au fost realizate venituri de 140,4 milioane de lei. Creşterea vânzărilor in a doua parte a anului va fi determinată în primul rând de o cerere tot mai ridicată pentru bijuteriile de înaltă calitate şi o creştere a vânzărilor de inele de logodnă.

Au mizat pe vânzarea inelelor de logodnă

De-a lungul timpului, Teilor a generat mai mult de un sfert din vânzările sale anuale între iulie şi septembrie, deoarece pe perioada verii au loc cele mai multe cereri în căsătorie.

„Am avut o primă jumătate a anului cu rezultate excelente atât în ceea ce priveşte vânzările pe o bază relativă, cât şi pe o bază absolută. Pentru 2021, ne propunem să atingem cele mai bune rezultate din istoria noastră, alimentate de consolidarea mărcii Teilor pe piaţa românească, expansiunea internaţională şi investiţiile semnificative în e-commerce. Până la sfârşitul anului avem în vedere introducerea de noi modele exclusive, construirea unei experienţe digitale unice şi lansarea de noi locaţii de magazine”, a declarat Willy Dicu, CEO-ul companiei.

CITEȘTE ȘI: Contre în Consiliul Local pe tema unui amendament propus de PNL-USR PLUS

Prima jumătate a anului 2021 a adus creşteri semnificative pentru magazinele internaţionale ale brandului, vânzările în Bulgaria şi Polonia au crescut cu 176%, ajungând la 1,8 milioane de lei. Compania are patru magazine în străinătate – trei în Sofia şi unul în Varşovia, şi intenţionează să accelereze în continuare expansiunea internaţională prin intrarea pe piaţa din Ungaria în a doua jumătate a acestui an.

Teilor deţine cel mai mare lanţ de bijuterii de lux din România având 54 de magazine fizice, dintre care şase sunt Teilor Exclusive, oferind clienţilor o serie limitată şi atent selectată de bijuterii lucrate manual şi incrustate cu diamante şi pietre preţioase. De asemenea, compania operează patru platforme online. Compania a fost fondată în anul 1998 de către omul de afaceri argeșean Florin Enache şi are în prezent peste 400 de angajaţi în toate cele trei ţări în care este prezentă.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii