Web Analytics

BPJ al PNL Argeș își afirmă susținerea pentru Ludovic Orban ca președinte al partidului

de | 26.01.2021 11:58 | Actualitate

 

Prioritatea noastră este #dezvoltareaRomâniei. Biroul Politic Județean al PNL, filiala Argeș, a adoptat, cu unanimitate de voturi, rezoluția de susținere a lui Ludovic Orban ca președinte al partidului, precum și a Biroului Permanent Național, în actuala sa componență.

Această rezoluție se bazează pe performanțele indiscutabile ale lui Ludovic Orban, atât ca premier al României, cât și ca lider liberal. Ca premier, Ludovic Orban a menținut echilibrul economic și social al țării într-o perioadă extrem de dură. Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei cu noul tip de coronavirus, toate sistemele sociale având de suferit.

Ca lider al PNL, Ludovic Orban a dus PNL la guvernare într-o perioadă în care PSD amenința să separe România de Uniunea Europeană și, preocupat exclusiv de masacrarea legilor justiției, a înghețat toate marile proiecte de dezvoltare.

 

Citește și 26 Ianuarie 2014 – a decedat fostul deținut politic țărănist Cicerone Ionițescu

 

Alături de echipa sa, Ludovic Orban a înregistrat rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale, propulsând o coaliție de guvernare preocupată de modernizarea și dezvoltarea României.

Menționăm că, în echipa lui Ludovic Orban, se află președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, susținut de toți membrii Biroului Permanent Județean al PNL Argeș.

Dezvoltarea României este, în acest moment, prioritatea PNL. Nu agreem atacurile publice între colegi liberali și considerăm că orice neînțelegeri se pot discuta în interiorul partidului. Împreună suntem puternici! Împreună #dezvoltămRomânia!

Biroul Politic Județean al PNL Argeș

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii