Web Analytics
scris duminică, 05.09.2021

Bolojan nu vrea să fie premier și respinge categoric varianta USR PLUS

Bihoreanul Ilie Bolojan respinge ferm varianta de a prelua funcţia de premier al României, în contextul actualului scandal din Coaliție.

Bolojan nu vrea să fie premier și respinge categoric varianta USR PLUS

CITEȘTE ȘI: Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu au filmat „Visul mamei” la Muzeul Golești

Președintele CJ Bihor declară că nu se pune problema ca el să ocupe fotoliul de la Palatul Victoria. Declarația vine după ce liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat la postul de televiziune Digi24 că Ilie Bolojan ar putea să îi ia locul lui Florin Cîţu și că soluţia ar fi una de succes pentru continuarea Coaliţiei de guvernare în aceleaşi condiţii.
Ilie Bolojan: „Nu se pune această problemă!”, a fost reacția președintelui Consiliului Județean Bihor. Întrebat despre soluția propusă de USR PLUS şi premierul a respins ideea: „În acest moment avem votul BPN pentru susținerea premierului în funcție”.

CITEȘTE ȘI: Turistă rănită pe munte, salvată de Salvamont Argeș

Declaraţiile celor doi vin după ce copreședintele USR PLUS Dan Barna a spus la Digi24 că în PNL sunt foarte multe soluții viabile pentru funcția de prim-ministru, iar Ilie Bolojan ar fi una acceptată de ei.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...