Web Analytics

Boian nu exclude un proiect cu Lidl pe terenul fostului Spital de Oncologie

de | 28.01.2022 10:33 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie, Politica si Administratie

În Pitești, lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș se află fosta secție de Oncologie a Spitalului Județean, astăzi abandonată și în stare de degradare. Ansamblul a fost monument istoric și se află în vecinătatea altor case de patrimoniu. Imobilul naţionalizat în timpul regimului comunist a fost retrocedat în 2006, iar proprietarii l-au vândut omului de afaceri Corin Boian. Mai târziu, prin ordinul Ministerului Culturii nr. 2488/2014, imobilul s-a declasat din Lista monumentelor istorice, adică a fost şters din listă. În memoria colectivă rămân însă ansamblul de clădiri impunătoare de pe strada Victoriei nr. 33.

Citește și Depistat cu Covid-19, patronul de la Krantz acuză medicii de la Boli Infecţioase. Corin Boian: „Le e teamă că i-aş putea acuza, dacă iese rău, că m-am infectat în spital”

L-am contactat pe omul de afaceri Corin Boian pentru a-l întreba ce va face, până la urmă, cu clădirea: o va reabilita sau va construi altceva în loc? Asta și pentru că a început să circule informația că cei de la LIDL ar fi interesați să deschidă un magazin acolo.
„Deocamdată, n-am luat nicio decizie. Aștept să se închidă noul PUG al orașului și după aceea voi lua o decizie”, ne-a spus Corin Boian. „Există și proiecte în sensul acesta, dar încă nu s-a decis”, a mai spus Corin Boian legat de construcția unui nou Lidl pe strada Victoriei.

Citește și Consiliul Judeţean trebuie să-i plătească lui Corin Boian 225.000 de lei pentru chiria secţiei de oncologie

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii