Web Analytics
scris vineri, 28.01.2022

Boian nu exclude un proiect cu Lidl pe terenul fostului Spital de Oncologie

În Pitești, lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș se află fosta secție de Oncologie a Spitalului Județean, astăzi abandonată și în stare de degradare. Ansamblul a fost monument istoric și se află în vecinătatea altor case de patrimoniu. Imobilul naţionalizat în timpul regimului comunist a fost retrocedat în 2006, iar proprietarii l-au vândut omului de afaceri Corin Boian. Mai târziu, prin ordinul Ministerului Culturii nr. 2488/2014, imobilul s-a declasat din Lista monumentelor istorice, adică a fost şters din listă. În memoria colectivă rămân însă ansamblul de clădiri impunătoare de pe strada Victoriei nr. 33.

Boian nu exclude un proiect cu Lidl pe terenul fostului Spital de Oncologie

Citește și Depistat cu Covid-19, patronul de la Krantz acuză medicii de la Boli Infecţioase. Corin Boian: „Le e teamă că i-aş putea acuza, dacă iese rău, că m-am infectat în spital”

L-am contactat pe omul de afaceri Corin Boian pentru a-l întreba ce va face, până la urmă, cu clădirea: o va reabilita sau va construi altceva în loc? Asta și pentru că a început să circule informația că cei de la LIDL ar fi interesați să deschidă un magazin acolo.
„Deocamdată, n-am luat nicio decizie. Aștept să se închidă noul PUG al orașului și după aceea voi lua o decizie”, ne-a spus Corin Boian. „Există și proiecte în sensul acesta, dar încă nu s-a decis”, a mai spus Corin Boian legat de construcția unui nou Lidl pe strada Victoriei.

Citește și Consiliul Judeţean trebuie să-i plătească lui Corin Boian 225.000 de lei pentru chiria secţiei de oncologie

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită