Boian nu exclude un proiect cu Lidl pe terenul fostului Spital de Oncologie

de | 28.01.2022 10:33 | Actualitate, Dezvaluiri, Economie, Home, Politica si Administratie

În Pitești, lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș se află fosta secție de Oncologie a Spitalului Județean, astăzi abandonată și în stare de degradare. Ansamblul a fost monument istoric și se află în vecinătatea altor case de patrimoniu. Imobilul naţionalizat în timpul regimului comunist a fost retrocedat în 2006, iar proprietarii l-au vândut omului de afaceri Corin Boian. Mai târziu, prin ordinul Ministerului Culturii nr. 2488/2014, imobilul s-a declasat din Lista monumentelor istorice, adică a fost şters din listă. În memoria colectivă rămân însă ansamblul de clădiri impunătoare de pe strada Victoriei nr. 33.

Citește și Depistat cu Covid-19, patronul de la Krantz acuză medicii de la Boli Infecţioase. Corin Boian: „Le e teamă că i-aş putea acuza, dacă iese rău, că m-am infectat în spital”

L-am contactat pe omul de afaceri Corin Boian pentru a-l întreba ce va face, până la urmă, cu clădirea: o va reabilita sau va construi altceva în loc? Asta și pentru că a început să circule informația că cei de la LIDL ar fi interesați să deschidă un magazin acolo.
„Deocamdată, n-am luat nicio decizie. Aștept să se închidă noul PUG al orașului și după aceea voi lua o decizie”, ne-a spus Corin Boian. „Există și proiecte în sensul acesta, dar încă nu s-a decis”, a mai spus Corin Boian legat de construcția unui nou Lidl pe strada Victoriei.

Citește și Consiliul Judeţean trebuie să-i plătească lui Corin Boian 225.000 de lei pentru chiria secţiei de oncologie

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed