Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Bogdan Vişan, antrenor coordonator la Centrul de copii şi juniori FC Argeş: „Tot mai sunt copii de calitate, tot mai sunt copii buni la Centru”

Întrebat despre faptul că în ultima perioadă antrenorul principal Eugen Neagoe a promovat mai mulți copii de la Centrul de copii și juniori la echipa mare, Bogdan Vișan, antrenorul coordonator al Centrului de copii și juniori de la FC Argeș, ne-a declarat: ”Faptul că mai mulți jucători de la Centrul de copii și juniori au fost promovați la echipa mare în ultima perioadă este un lucru normal și un lucru firesc, care trebuie să fie o obișnuință. Tot mai sunt copii de calitate, tot mai sunt copii buni la Centru. Ar mai fi un copil care trebuia luat la echipa mare, mai sunt copii de luat și de la Under 17, copii care au avut un parcurs destul de bun la Elită. Este meritul lor, pentru că au jucat bine, au confirmat la vârsta lor, au fost urmăriți și, pe baza fișelor de evaluare, în baza conducerii care a fost la meciuri și i-a observat, au ajuns aici.

Bogdan Vişan, antrenor coordonator la Centrul de copii şi juniori FC Argeş: „Tot mai sunt copii de calitate, tot mai sunt copii buni la Centru”

În momentul de față, copiii care au fost luați la echipa mare de la Centrul de copii și juniori sunt Yanis Pîrvu, Adelin Mircea, Alexandru Dinoci, Andrei Stoica, ultimii trei de la grupa de tineret. Dar mai sunt copii care probabil o să facă pasul către echipa mare, și mă refer la Gino Oprescu. Ar mai fi și Radu Ciuciulete, care este la echipa mare, la fel și Andrei Bucur, care a fost la noi, la Centru, a fost împrumutat vreo doi ani la Liga a III-a și acum a venit direct la echipa mare… Colaborarea cu Eugen Neagoe este ok, cât de cât, singurul lucru rău a fost că nici nu l-au ajutat rezultatele ca să se poată apleca mai mult asupra noastră, a Centrului. Adică rezultatele și lotul foarte-foarte stufos au făcut probabil ca acești copii să nu se pregătească mai repede cu echipa mare, dar iată că acum au ajuns la prima echipă. Acești copii au ajuns pe parcurs la echipă, nu au fost luați de la început de Eugen Neagoe, și asta pentru că trebuia să vadă toți jucătorii acestui lot foarte numeros despre care vorbeam.
Dar iată că, în momentul când au început rezilierile de contracte și în urma rugăminților mele, au început să urce copiii de la Centru la echipa mare. Până la urmă asta este menirea noastră… Mai sunt copii buni care merită să se antreneze cu echipa mare și probabil că în cel mai scurt timp o să facă asta. În concluzie, eu zic că la Centrul de copii și juniori se lucrează bine…”.

Citește și Horațiu Moldovan, despre transferul la Atletico Madrid: „Acum 4 ani nu aveam echipă la Liga 2 și acum semnez cu Atletico Madrid. E ceva SF”

Citește și Bronz pentru Bernadette Szocs la Europa Top 16. Românca a pierdut semifinala după ce a condus cu 3-1 la seturi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *