Web Analytics
scris sâmbătă, 06.05.2023

Bogdan Vintilă şi Yanis Pârvu, întâlnire cu piteştenii la Magazinul FC Argeş!


Magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat în Piteşti pe bulevardul Republicii nr. 81 (bloc G1, Casa Cărţii) va fi deschis sâmbătă, 6 mai, între orele 10-15, potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook.

Bogdan Vintilă şi Yanis Pârvu, întâlnire cu piteştenii la Magazinul FC Argeş!

Citeşte şi: Răzvan Tunaru, manager sportiv la FC Argeş: „Ca să batem pe UTA e nevoie de atitudinea pe care am avut-o la meciul cu Târgovişte”

La ora 13, suporterii şi toţi cei care doresc vor avea prilejul de a se întâlni cu antrenorul Bogdan-Argeș Vintilă și cu tânăra speranță Yanis Pârvu, care vor răspunde la întrebări, vor acorda autografe şi se vor fotografia cu vizitatorii.

Oamenii pot însă să şi profite de marile reduceri care au intrat în vigoare cu ocazia campaniei de soldare, de final de sezon, după cum este comunicat pe pagina Magazin FC Argeş.

Cu acelaşi prilej, piteştenii, suporterii, doritorii pot intra în posesia biletelor gratuite pentru meciul de luni, de la ora 18.30, cu UTA Arad, meci foarte important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
De notat că intrarea la meci se face pe baza acestor bilete pe care va scrie, probabil, zero lei.

Sursa foto: FC Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...