Web Analytics

Bogdan Stoica, noul director executiv de la FC Argeş: „Ştiu ce înseamnă fotbalul, vin din iarbă…”

de | 18.07.2019 13:21 | Sport

# Care a fost conjuctura în care ai ajuns la FC Argeș, având în vedere că toată cariera ta fotbalistică este legată de CS Mioveni?
– Cariera de senior este într-adevăr legată de CS Mioveni, dar tot junioratul l-am făcut la FC Argeș. M-au contactat oamenii de la FC Argeș, am avut o discuție și apoi s-a luat hotărârea să vin director executiv la FC Argeș. Nu pot să spun cine m-a căutat, dar pot să spun că este vorba de conducerea FC Argeș. Nu pot să spun nume…
# Cum te simți în această postură de șef la FC Argeș?
– Eu știu la ce m-am înhămat, este de muncă, dar nu mă sperie… Ne dorim cu toții să realizăm promovarea acestei echipe. Nu ne va fi ușor, pentru că sunt destule echipe cu nume, dar noi avem speranțe că o să reușim.
# Putem vorbi de un nou management la FC Argeș? Ce misiune ai la acest club?
– Eu vin cu experiența mea de la Mioveni și cu ce am acumulat în acești ani de când m-am lăsat de sport, știu ce înseamnă fotbalul, vin din iarbă, știu pretențiile etc. Știu ce înseamnă fenomenul în sine. În privința managementului nu pot să spun că vin eu să schimb nu știu ce, că fac eu… Nu sunt genul de om să spun că cei de dinainte nu au făcut ce trebuie. Au făcut lucruri bune și eu încerc să continui lucrurile bune pe care le-au făcut ei. Asta este părerea mea!

„Hârtiile pentru asociație sunt la Federație și urmează să se facă un comitet de urgență care să ne valideze”

# Despre ce direcții am putea vorbi în managementul tău?
– Pe partea sportivă se va ocupa antrenorul, iar eu o să încerc să asigur tot ce înseamnă partea administrativă. Vizavi de partea sportivă, Nicolae Dică este antrenorul, el știe unde sunt lipsuri și unde trebuie lucrat. Eu trebuie să-i asigur tot ce înseamnă logistică și tot ce înseamnă partea administrativă.
# Am văzut că dl președinte Gentea a spus, la un moment dat, că misiunea ta și a lui Nicolae Dică este și de a găsi sponsori.
– Exact! Misunea este pentru toată lumea, nu numai a mea.
# Ce ai făcut în acest sens?
– Sunt venit de numai o săptămână și deocamdată m-am ocupat numai de hârtii vizavi de asociație. Am fost la Federație…
# În ce stadiu sunt aceste hârtii cu noua asociație de drept privat?
– Lucrurile decurg conform planului. Sunt ok! Sunt la Federație și urmează să se facă un comitet de urgență care să ne valideze. Sunt niște termene care trebuie respectate, sunt niște termene ale lor, ale Federației Române de Fotbal. Totul este în grafic! Suporterii să stea liniștiți, că totul este ok din acest punct de vedere.

„În momentul de față nu avem sponsori. Sunt discuții, dar nu sunt finalizate”

# În privința sponsorilor putem vorbi de anumite nume?
– În momentul de față nu pot să vă vorbesc de așa ceva, pentru că nu am avut timp. Dar pot spune că în momentul de față nu avem sponsori. Sunt discuții, dar nu sunt finalizate.
# Sunt discuții cu oameni de afaceri din Argeș sau din afara județului?
– Discuțiile sunt cu oameni de afaceri din Argeș.
# Ce ai de transmis suporterilor alb-violeți?
– Să stea liniștiți, că tot ce depinde de noi, ca și conducere, de staff-ul tehnic, de toată lumea se va face, că se dorește același lucru ca și cel mai înfocat suporter al lui FC Argeș. Dorim să realizăm promovarea și facem tot ce ține de noi și de puterile noastre să realizăm acest obiectiv.
# Să înțelegem că încercați promovarea încă din sezonul următor?
– Da, acesta este obiectivul nostru. Că nu va fi ușor știe toată lumea, dar cum au promovat și alte echipe, gen Academica Clinceni, noi, fiind un brand, ne dorim de anul viitor să promovăm și sperăm să reușim.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii