Web Analytics

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeş: „Salariile şi primele la FC Argeş sunt la zi. S-a achitat tot…”

de | 6.11.2020 10:36 | Actualitate, Sport

# Cum comentați ultimele trei meciuri ale FC Argeș?
– Au fost trei meciuri foarte bune făcute de băieții noștri, în care am reușit să luăm șapte puncte. Puteam să luăm și nouă puncte, dar este totuși un parcurs foarte bun.
# Vă așteptați la o revenire ca aceasta?
– Speram să reușim să ieșim și noi din zona aceea periculoasă a clasamentului și iată că, în mare parte, am reușit.
# Cine a avut ideea de a merge pe mâna lui Ionuț Moșteanu ca atrenor principal la FC Argeș?
– Toată conducerea clubului a susținut ideea de a merge pe mâna lui Ionuț Moșteanu. Era persoana care știa cel mai bine lotul, știa unde trebuie să lucreze și ce are de făcut în continuare.
# Care este înțelegerea cu Ionuț Moșteanu? Pe ce perioadă are contract cu FC Argeș?
– Are același contract ca și antrenor secund. L-am numit antrenor principal până în vară, așa cum era și contractul în vigoare.

Citește și  Soare George Mădălin, Campionul la culturism și fitness din Mioveni va pleca în Spania la Mondiale 

# Deci, nu s-a schimbat nimic în privința contractului, în afară de faptul că nu mai este antrenor secund, ci antrenor principal?
– Exact. Putem spune și așa.
# Care este atmosfera în prezent în cadrul lotului de jucători de la FC Argeș?
– Este o atmosferă foarte bună. Tot timpul, când sunt rezultate, și atmosfera este una bună.

„Până în iarnă nu cred că o să mai facem niciun transfer. Așteptăm perioada de transferuri din iarnă”

# S-au făcut câteva transferuri sub comanda lui Ionuț Moșteanu. Mai putem vorbi și de alte transferuri de jucători în momentul de față?
– Până în iarnă nu cred că o să mai facem niciun transfer. Așteptăm perioada de transferuri din iarnă. Oarecum, posturile sunt acoperite în momentul de față la FC Argeș.
# Ce credeți că a schimbat Ionuț Moșteanu, având în vedere rezultatele pozitive din ultima perioadă?
– Posibil atmosfera din vestiar. Asta și datorită faptului că au venit și rezultatele… Foarte multe lucruri nu putea să schimbe… Le-a dat poate mai multă libertate jucătorilor. Fotbaliștii au prins încredere după primul meci, cel cu Astra. A mai lucrat un pic și la partea fizică și, din punctul meu de vedere, mai avem un pic de lucrat la acest capitol. Vine această pauză și să sperăm că reușește să mai îmbunătățească câte ceva.

„Nu putem spune că avem la Centrul de copii un jucător pe care să-l promovăm la echipa mare”

# Am văzut că au fost aduși jucători străini la echipă și de aceea întreb dacă avem la Centrul de copii și juniori jucători care pot face pasul către echipa mare…
– În momentul de față – nu. Deja la grupele de copii și juniori nu e o perioadă foarte ok, din cauza faptului că puștii nu sunt angrenați în competiții. Federația nu a organizat niciun campionat în momentul de față. Ei doar se antrenează. Sper ca, din primăvară, să se dea drumul la competiții… Noi, la Centrul de copii și juniori al FC Argeș, încercăm să jucăm cu copii mai mici la grupe de copii mai mari. Și la juniori A, și la juniori B, copiii noștri sunt mai mici cu un an decât copiii cu care joacă. Și la următorul sezon joacă pe vârstă, ca să prindă un pic de încredere și să se obișnuiască cu competițiile. Obținem rezultate în primul an și abia în anul următor… Sunt câțiva copii interesanți și la juniori A, și la juniori B, dar în momentul de față nu putem spune că avem un jucător pe care să-l promovăm la echipa mare. Antrenorul Ionuț Moșteanu chiar urmărește activitatea de la Centrul de copii și juniori și, înainte de a fi antrenor principal, a avut niște întrevederi cu antrenorii de la Centrul de copii și juniori.

„Noi tindem către play-off, dacă se poate. Tindem către vârful campionatului”

# Care este obiectivul FC Argeș în acest moment?
– Să câștigăm cât mai multe puncte și să urcăm în clasament.
# Play-off sau play-out?
– Noi tindem către play-off, dacă se poate. Tindem către vârful campionatului.

 Citește și  Armata Română va folosi noul Duster pe post de vehicul de recunoaștere și transportator de drone

 

# Ce șanse are în momentul acesta FC Argeș să rămână în Liga I și în sezonul următor?
– Eu zic că avem șanse destul de mari să rămânem la acest nivel fotbalistic.
# Care este situația îmbolnăvirilor cu Covid-19 în lot, având în vedere că trei angajați au fost depistați pozitiv în urmă cu mai bine de două săptămâni?
– La noi, situația este foarte bună. Nu avem pe nimeni depistat pozitiv cu acest virus. Cei care au fost depistați pozitivi acum sunt negativi și mă refer la mine, la doctorul Dragoș Șerb și la Petre Calotă. Ne-a ferit Dumnezeu să avem jucători depistați pozitivi cu acest virus.
# Care mai este situația salariilor și a primelor de joc, având în vedere că la un moment dat acestea au fost sistate?
– Salariile și primele la FC Argeș sunt la zi. S-au achitat și salariile și primele de joc…
# Un mesaj către suporterii alb-violeți?
– Să aibă foarte mare încredere în tot ce există la FC Argeș, pentru că toți din jurul echipei încearcă să facă tot ce depinde de ei ca echipa să aibă rezultatele pe care ei și le doresc.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii