Web Analytics

Bogdan Stoica, director executiv Campionii FC Argeş: „Salariile şi primele rămân blocate la FC Argeş până considerăm noi că merită remuneraţia”

de | 1.10.2020 13:06 | Actualitate, Sport

FC Argeș și Astra Giurgiu ocupă ultimele poziții în clasamentul Ligii I de fotbal. După cinci etape, atât Argeșul, cât și formația giurgiuveană nu au adunat decât un singur punct. În aceaste condiții, conducerea clubului din Trivale a decis blocarea salariilor și primelor de joc până când elevii lui Ionuț Badea aduc mai multe puncte.
Informația ne-a fost confirmată chiar de către Bogdan Stoica, directorul executiv de la Campionii FC Argeș: „În momentul de față, salariile și primele sunt blocate, atât pentru jucători, cât și pentru staff-ul tehnic de la FC Argeș. Trebuie spus că banii, în momentul de față, sunt la zi la FC Argeș, dar de acum înainte putem vorbi de o blocare a salariilor și primelor. Ce va fi de acum încolo, rămâne de văzut. Salariile și primele rămân blocate la FC Argeș până considerăm noi că merită remunerația. Dacă noi considerăm că este ok, le deblocăm. Normal că, la rezultatele care au fost, trebuie să luăm și noi măsuri! Nu putem să dăm banii și noi să nu batem pe nimeni! Nu se poate așa ceva!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii