Web Analytics

Bogdan Ivan: „Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!”

de | 29.11.2020 10:44 | Actualitate, Politica si Administratie

Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

Citește și Marius Stroescu, Vicepreşedinte PRO România Argeş: Agricultura – domeniu de importanță națională strategică!

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc, acum, situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome.
Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Marius Bogdan Ivan, preşedinte PRO România Argeş și vicepreşedinte PRO România.

Citește și Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș – confirmat POZITIV cu noul coronavirus

Realizat de Asociaţia Jurnalul de Argeş la comanda PRO România Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200008

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării ” . No/pe bune … si ce rezolva ” testarea in masa ” ?! Mai fuse … una Gabita/primarita Capitalei care la fel canta pe la gurile de metrou , far’sa faca ceva de soi .