Web Analytics

BOGDAN IVAN: „Cornel Ionică a arătat doar ce înseamnă dezastru administrativ!”

de | 25.03.2019 12:14 | Actualitate

Decizia prefectului Emilian Dragnea de a emite ordinul prin care se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică a fost salutată Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, care a criticat acrivitatea edilului în perioada în care a condus municipalitatea: ”De când a câștigat alegerile pentru funcția de primar, Cornel Ionică a arătat doar ce înseamnă dezastru administrativ. Noi toți am avut parte doar de promisiuni, investițiile lipsind cu desăvârșire din municipiul reședință de județ. Niciun piteștean nu mai trebuie să sufere din cauza incompetenței unui om. Din 2016, de când Ionică a devenit primar, Piteștiul a avut cea mai proastă administrație”.

Bogdan Ivan consideră că un om care a petrecut atâția ani în fruntea administrației piteștene trebuie să știe când să pună punct.

„Domnule Ionică, a venit momentul ca dumneavoastră să vă retrageți și să dați dovadă, atât cât se mai poate, de demnitate!”, este mesajul coordonatorului PRO România Argeș pentru Ionică.

Bogdan Ivan și-a exprimat speranța că decizia prefectului nu va fi demontată în instanță, așa cum s-a întâmplat în cazul altor primari.

„Totodată, îl rog pe domnul Cornel Ionică să dea un exemplu societății, să nu se agațe de funcție, să permită lucrurilor să își urmeze cursul firesc. Dacă oamenii cu funcții nu au încredere în deciziile justiției, ce ar trebui să facă restul cetățenilor? Domnule Ionică, lăsați Piteștiul să meargă mai departe. Orice om normal, în acest caz, și-ar trăi viața alături de familie, nu ar ține cu dinții de o funcție publică”, încheie liderul PRO România Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Grav mi se pare faptul ca fostul primar Ionica interzicea accesul viceprimarului Apostoliceanu la unele documente si ca nu-l lasa pe acesta sa intre in biroul urbanistilor din primaria Pitesti. Oare de ce ? Alo, DNA, se aude ?!