Web Analytics

BOGDAN DAVID – SINGURUL CÂMPULUNGEAN CARE CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE PARLAMENTARE

de | 12.11.2020 13:41 | Actualitate, Politica si Administratie

Câmpulungeanul Bogdan David se află pe locul trei pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a Partidului Național Liberal, Filiala Argeș, un loc care îi oferă acestuia o șansă reală pentru a accede în Parlamentul României.

“După 30 de ani, Muscelul merită un deputat liberal!”

“Unitatea organizațiilor PNL din Muscel a făcut posibil un vot pozitiv pentru zonă, în cadrul ședinței Biroului Județean în care au fost desemnați candidații, acesta fiind rezultatul muncii din ultimii ani. Chiar dacă uneori au existat și rezultate mai puțin bune, zona de nord este o zonă foarte bună pentru liberali, cu rezultate peste media județului și merită să fie reprezentată în Parlament. Trebuie o nouă abordare în ceea ce privește legătura dintre administrația locală și administrația centrală. Ce-a fost până acum s-a văzut.. sau, mai bine zis, nu s-a văzut deloc! Câmpulungul a fost aproape izolat de către administrațiile centrale și județene!” – a declarat Bogdan David, făcând referire la Gheorghe Marin, care ocupă de mulți ani o funcție de parlamentar, fără niciun rezultat concret pentru Muscel!
Cu o vastă experiență în administrația locală, David s-a remarcat prin activitatea din Consiliul Local Câmpulung, fiind unul dintre cei mai implicați consilieri cu multe intervenții și inițiative. De remarcat este anul 2015, când a reușit să formeze o majoritate de două treimi din consilierii locali și a votat schimbarea viceprimarului. Din nefericire, Primăria a contestat decizia Consiliului Local și Prefectura nu a vrut să avizeze hotărârea, motivul fiind, cel mai probabil, menținerea în funcție a viceprimarului care a preluat atribuțiile de primar. Bogdan David a dat în judecată Prefectura și în 2016 a câștigat, reușind să-l demită pe Liviu Țâroiu.

Citește și Bogdan David, noul director de la Administraţia Bazinală Argeş-Vedea

Liberal de 20 de ani, în ascensiunea sa politică a parcurs etapă cu etapă, pornind din organizația de tineret a PNL Câmpulung, a condus organizația județeană de tineret și a fost vicepreședinte al TNL România. Acum este președinte al PNL Câmpulung și membru în biroul politic al PNL Argeș. Copilăria și-a împărțit-o între locuința părintească aflată în blocurile din centrul municipiului Câmpulung și casa bunicilor din satul Loturi, comuna Schitu Golești, fiind un muscelean get-beget. A jucat fotbal pe terenul de la Școala 3, a alergat pe muscelele din jurul orașului și, alături de copiii de la bloc, a organizat, an de an, Focul lui Sumedru! Se spune că, pentru a te considera un om împlinit, în viață trebuie să plantezi un pom, să faci un copil și să clădești o casă. La 43 de ani Bogdan David a realizat toate aceste lucruri și nu numai, el fiind căsătorit și tată a doi copii. Din punct de vedere profesional Bogdan David este inginer, absolvent al Facultății de Electronică și Electrotehnică, masterand în managementul afacerilor, a lucrat ca inginer în cadrul Hidroelectrica S.A. și a fost inginer-şef al punctului de lucru din Câmpulung. În momentul de față este director general al Administrației Bazinale Argeș-Vedea din cadrul Apelor Române. Este un om inteligent, cu o gândire analitică, una dintre marile pasiuni, în care a și performat, fiind matematica. Pentru Câmpulung, candidatura lui Bogdan David reprezintă primul pas în construirea unei punți de legătură între administrația locală și cea centrală, mai ales dacă ținem cont că în momentul de față municipiul este condus printr-un parteneriat USR-PNL. Este singurul candidat câmpulungean, motiv pentru care considerăm că este momentul ca muscelenii să facă front comun, indiferent de preferințele politice, să-l sprijine prin vot pentru ca zona Muscel și Câmpulungul să fie reprezentate în Parlamentul României.

Realizat de Asociaţia Jurnalul de Argeş la comanda PNL Argeş, CMF: 11200025

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole