Web Analytics
scris vineri, 28.04.2023

Bogdan David a renunțat la funcția de președinte al PNL Câmpulung

Vineri, Biroul Politic Județean al PNL Argeș a luat act de decizia lui Bogdan David de a renunța la funcția de președinte al PNL Câmpulung. Această decizie a fost luată prin consens. 

Bogdan David a renunțat la funcția de președinte al PNL Câmpulung

“Analizând poziția sa de membru al BPJ, experiența politică și ținând cont că își desfășoară activitatea profesională în Pitești, tot prin consens, BPJ a stabilit ca domnul David să coordoneze pe viitor o zonă politică importantă la nivel județean.

Citește și: Pitești. Șoferii care au provocat accidentul de la stadion, reținuți

Președinte interimar al PNL Câmpulung a fost numit Cristian Crețu, membru BPJ și a primit mandat din partea conducerii PNL Argeș să propună o formulă nouă de birou interimar. Domnul Crețu este bine cunoscut și apreciat de câmpulungeni, fiind un liberal cu vastă experiență politică și administrativă.

PNL Câmpulung este o organizație deschisă și din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de politicile noastre de dreapta, motiv pentru care deja am identificat posibili candidați, atât din interior cât și din exterior pentru o viitoare administrație liberală a orașului”, transmit liberalii. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *