Web Analytics

Bogdan Berechet şi Gabriel Gherghe, favoriţi pentru şefia Poliţiei Argeş

de | 2.08.2017 18:11 | Actualitate

3 01# Lupii tineri bat din pinteni după pensionarea chestorului Ispir
Chestorul Ionel Ispir – comandantul IPJ Argeș și adjunctul său – comisarul șef Petre Ionițescu și-au depus la începutul acestei săptămâni dosarele de pensionare. Și deja au început să fie vehiculate mai multe nume pentru a prelua cele două posturi de la vârful Poliției Argeș.

Pentru postul de comandant al IPJ Argeș, două nume sunt intens vehiculate. Este vorba de comisarul șef Bogdan Berechet și de comisarul șef Gabriel Gherghe. Bogdan Berechet are 37 de ani, lucrează în Poliție din 2002 și din octombrie 2016 este şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Chestionat pe tema unei potențiale numiri în funcția de comandant al IPJ Argeș Bogdan Berechet ne-a precizat: „În acest moment nu pot face comentarii pe această temă”.
Gabriel Gherghe are 41 de ani, este adjunct al Poliției Argeș din ianuarie 2015 și lucrează în poliție din 1998. „Nu am ce declarații să fac pe tema asta”, spune Gabriel Gherghe legat de faptul că este unul dintre favoriți pentru șefia Poliției Argeș.
Două nume sunt vehiculate și pentru postul de adjunct al IPJ Argeș. Este vorba de Eduard Bîlă, adjunct al IPJ Olt din iunie 2016 și de Marian Badea – șeful Serviciului Rutier Argeș din cadrul IPJ Argeș.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii