Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Bogdan Andone, antrenor FC Argeș: „Aștept cu optimism partida cu Chindia Târgoviște”

Vineri, 18 octombrie, de la ora 16.30, FC Argeș va susține un examen extrem de dificil. Elevii lui Bogdan Andone vor întâlni, pe propriul teren, formația Chindia Târgoviște, într-un joc ce va conta pentru etapa a zecea din Liga 2.

Bogdan Andone, antrenor FC Argeș: „Aștept cu optimism partida cu Chindia Târgoviște”

În cadrul unei conferințe de presă, Bogdan Andone, antrenorul piteștenilor, a prefațat confruntarea cu târgoviștenii. Andone a condus până acum doar două meciuri în campionat, cu Corvinul Hunedoara, pierdut, și cu Metaloglobus, câștigat.

Piteștenii speră să obțină un nou succes, în ultimele cinci etape de Liga 2 înregistrând două remize, 0-0 cu CSM Slatina și 1-1 cu CS Mioveni, două victorii, 3-2 cu Concordia Chiajna și 2-1 cu Metaloglobus, și un eșec, 0-1 cu Corvinul Hunedoara.

Teoretic, FC Argeș și Chindia pornesc ambele au același punctaj, 12, fiind pe locul 11, Chindia, și locul 13, FC Argeș.

Bogdan Andone speră că acest joc va aduce un plus la mentalul jucătorilor săi.

”Un nou meci important, așa cum sunt toate în această perioadă. E important să avem atitudine bună, continuitate în joc și rezultate.

Aștept cu optimism partida și cred că, dacă vom face ce am pregătit, vom câștiga! Pauza de pregătire a fost bună, intensă, am avut și amicalul în care am folosit tot lotul, dar și câțiva copii de la academie. Suntem în efectiv complet și sunt mulțumit de săptămânile de pregătire.

Chindia este o echipă care are jucători cu calitate, ca Florea, cu care am lucrat. Chiar dacă are o vârstă, e un atacant foarte bun, mai sunt Pesic, Iulian Roșu. Trebuie să ne uităm la noi, să fim bine și să facem ce am pregătit. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm meciul”, a transmis Bogdan Andone.

Citește și: Adrian Neaga: „Cu cât pleci mai devreme, cu atât ești mai pregătit”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...