Web Analytics

Bogați: Podul și drumurile din comună vor fi reabilitate

de | 18.04.2023 19:33 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În Săptămâna Mare, primarul comunei Bogați a dat o veste mult așteptată de locuitorii comunei Bogați. Contractul pentru reabilitarea și modenizarea drumurilor locale (care cuprinde și străzi), precum și a podului din comună, a fost semnat.

”În pragul sărbătorilor Pascale, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, ne-a făcut o mare bucurie prin a mă invita la semnarea celui mai așteptat contract de finanțare, pentru proiectul „Modernizare și reabilitare drumuri locale și poduri în comuna Bogați, județul Argeș”, în valoare de 280 miliarde lei vechi, din care ne-au fost repartizați deja 150 miliarde lei vechi.

Citește și Fundașul alb-violet Grigore Turda, în echipa ideală a etapei a 4-a din SuperLiga

Acest deosebit eveniment s-a realizat în prezența dlui Secretar de Stat Alexandru Stoica, căruia îi mulțumesc. Bucuria imensă simțită la semnarea acestui contract am vrut să o împărtășesc cu fiecare dintre dvs deoarece în acest proiect sunt incluse străzi din toate satele comunei noastre. Preconizez că până în luna iulie se va încheia toată procedura: licitație, autorizație de construire și celelalte documente necesare până la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor.

Acest proiect, deși este cel mai așteptat, nu este singurul care se va implementa în perioada următoare, motiv pentru care vă invit duminică, 23.04.2023, orele 10.00, la sediul primăriei pentru a vă informa despre fiecare în parte”, a anunțat primarul Ion Gîrleanu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *