Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Bocanci de iarnă pentru bărbați – 4 modele care nu se demodează niciodată

Iarna poate fi un anotimp destul de capricios. Din acest motiv, pe lângă piesele de îmbrăcăminte groase și pufoase, ai nevoie de o pereche de bocanci de iarnă pentru bărbați cât mai confortabilă. Te protejează de frig și te ajută să creionezi look-ul pe care ți-l dorești. Pentru bărbații care caută atât stil, cât și funcționalitate, am selectat patru modele iconice care nu se demodează niciodată și care îți vor completa perfect ținutele de iarnă.

Bocanci de iarnă pentru bărbați – 4 modele care nu se demodează niciodată

Bocanci îmblăniți – confort și stil într-o singură pereche de încălțări

Mergi în oraș, te plimbi în parc sau te aventurezi prin pădurile de la marginea orașului? Pentru a face față temperaturilor scăzute, ai nevoie de o pereche de bocanci îmblăniți. Cei în stilul cizmelor de zăpadă pot fi o alegere potrivită, pentru că sunt confortabili, călduroși și arată și bine. Au o talpă groasă și un interior căptușit cu blăniță sau material sintetic pentru a-ți proteja picioarele de umezeală și frig. Desigur, nu trebuie să te îngrijorezi că vei arăta „prea casual”. Poți alege o pereche de bocanci iarna barbati în nuanța dorită pentru a o asorta cu blugi și o jachetă de iarnă, poate chiar o Parka pentru un aspect ceva mai elegant.

Ghete simple, din piele – pentru o eleganță atemporală

Ghetele simple din piele sunt perfecte pentru bărbații care vor confort, eleganță și un stil atemporal. Aceste modele inspirate din mai multe stiluri, Oxford, sau Jodhpur, spre exemplu, au un design elegant și o talpă rezistentă, fiind potrivite nu doar pentru ocaziile formale, ci și pentru ținutele zilnice. Vor arăta perfect alături de un costum și un palton de iarnă, dar la fel de bine se vor încadra într-o ținut cu blugi și o jachetă îmblănită. 

Trappers – încălțăminte pentru zile aventuroase

Dacă vrei să îți păstrezi stilul rugged și să ai în același timp încălțăminte confortabilă, bocancii Trappers sunt modelul perfect pentru tine. Aceștia sunt asemănători bocancilor clasici și sunt inspirați din stilul militar, dar au o notă mai modernă. Talpa groasă și materialele rezistente îi transformă în încălțămintea perfectă pentru zilele de iarnă în care trebuie să înfrunți noroi sau zăpadă. Designul simplu și robust al bocancilor de tip Trappers reușește să aducă un aer ușor grunge în ținutele pe care le porți. Cu toate acestea, îi poți combina și cu o geacă mai elegantă.

Sneakerși de iarnă – comoditate și stil urban pentru garderoba ta

Ai impresia că iarna nu poți purta sneakerși? Modelele actuale sunt prevăzute cu talpă groasă, izolație termică și materiale impermeabile pentru a-ți păstra picioarele uscate și calde, chiar și atunci când temperaturile scad. Acești bocanci de iarnă îți conferă acel look modern și energic la care nu vrei să renunți. Îi poți asorta cu pantaloni de trening, joggers sau blugi și purta în aproape orice situație.

În acest sezon, alege acei bocanci de iarnă pentru bărbați care să îți ofere confortul de care ai nevoie. Și care să-ți reflecte personalitatea, bineînțeles. Nu trebuie să te limitezi la o singură pereche de model. Iarna aceasta, pregătește-te cu articolele potrivite care te vor face să te simți încrezător și să arăți bine. Le găsești pe toate în magazinele CCC, atât în cele fizice, cât și în cel online, alături de alte produse care îți vor completa perfect garderoba.

Citește și: Eveniment de marcă la Piteşti. Preşedintele Confindustria România s-a întâlnit cu investitori din Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...