Boboci pe rază de pătrat

de | 4.11.2021 13:31 | Actualitate, Culise, Home

Obligația nescrisă ca toți elevii să fie trecuți clasa și subiectele tot mai ridicole de la bacalaureat fac ca loazele să ajungă la facultăți – care depind de atragerea studenților (UE zice că ar fi și prea puțini). Loaze ajung și la București, dar la facultățile precum cele din Pitești ar fi chiar 80% – spun profesorii care se chinuie cu ei.
Cel mai evident și mai dureros e în domenii precum Electronică, Autovehicule, Matematică etc., unde ai crede că e rigoare, dar tocmai acolo distanța se măsoară mai nou în litri, gradul, calul-putere și Wattul sunt tot același lucru, triunghiul are diagonală, pătratul are diametru, rază, fețe etc. Așa ar fi studenții din anul I, de aceea nici nu pot fi instruiți la nivel superior. Și totuși sunt trecuți, de nevoie, și li se dau și diplome.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și La ISJ Argeş, politizare pe repede înainte! Toate şcolile vor avea directori numiţi prin „detaşare în interesul învăţământului”

Acest articol este despre: facultati,invatamant,scoala

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed