Web Analytics

BMW-ul cu care s-a produs tragedia de la Leoni, interzis la vânzare până la terminarea procesului

de | 7.09.2017 11:53 | Actualitate

10 LeoniSăptămâna trecută, la Judecătoria Pitești a avut loc un nou termen în procesul în care Andrei Caramelea este acuzat de ucidere din culpă, după ce pe 30 martie a intrat cu un autoturism BMW într-un grup de angajaţi, accidentul soldându-se cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci.

Magistrații au dispus restituirea BMW-ului către Dumitru Lucan, proprietarul de la care Andrei Caramelea îl împrumutase în fatidica zi. Autoturismul BMW a fost ridicat de către organele de poliție pe 30 martie și ținut timp de aproape cinci luni pentru prelevarea de probe. Numai că proprietarul său de drept, nemulțumit că i se reține mașina așa de mult, a făcut solicitare în instanță să i se restituie mașina, iar cererea i-a fost acceptată la finalul lunii august. Cu un amendament: proprietarul are obligaţia să păstreze autoturismul până la soluţionarea definitivă a cauzei.
Andrei Caramelea va fi judecat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Părinții tinerei din Serbia ucise pe 30 martie s-au constituit părți civile împreună cu o societate de asigurări.
Irena Ilic (27 de ani) lucra la Leoni Bascov de la 1 ianuarie a.c., iar chiar în ziua în care a fost ucisă de şoferul inconştient i se termina contractul şi în weekend urma să revină în Serbia. Femeia a fost ucisă sub ochii soţului, care lucra tot la Leoni şi era tot în ultima zi de contract. Marco Adrian, soţul Irenei Ilic, a văzut cum Andrei Cristian Caramelea a trecut cu BMW-ul peste soţia sa.
Limita de viteză în zona accidentului era clar marcată, fiind de 5 km/h, însă Andrei Cristian Caramelea avea 80 km/h.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii