Web Analytics
scris luni, 30.10.2023

Black Friday 2023. Când încep marile reduceri în România și magazinele participante

Principalii retaileri din România se pregătesc pentru ediția din 2023 a Black Friday, cel mai important eveniment de vânzări al anului. Unii retaileri din România au început deja reducerile de Black Friday. eMAG, cel mai mare comerciant din țară, a confirmat că Black Friday va avea loc pe 10 noiembrie 2023, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Black Friday 2023. Când încep marile reduceri în România și magazinele participante

Citește și: Fost procuror implicat într-un dosar de deturnare de fonduri prin Programul Start-up Nation


Fashion Days, divizia de modă a eMAG, se așteaptă să înceapă reducerea prețurilor începând cu 6 noiembrie, conform surselor din industrie. evoMAG a lansat deja campania de reduceri, care se va desfășura între 27 octombrie și 27 noiembrie, cuprinzând patru valuri de oferte cu reduceri. Compania oferă discounturi de până la 75% la peste 330.000 de produse, dublându-și numărul de produse cu discount față de Black Friday-ul din anul precedent.

Citește și: Firma condusă de soţul Ursulei von der Leyen produce vaccinuri anticovid pe bani europeni


evoMAG estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada Black Friday 2023, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent. Altex nu a dezvăluit încă data exactă a evenimentului, dar Directorul Achizițiilor Altex România, Raul Filip, a indicat la Retail Arena că va avea o durată de trei săptămâni și cel mai probabil se va desfășura în luna noiembrie. Flanco nu a stabilit încă o dată oficială pentru Black Friday.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...