Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Bilete de avion gratuite de la TAROM pentru copii, de 1 iunie

Pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, cei mici vor putea să viziteze o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina de pilotaj, de Ziua Porţilor Deschise, organizată de TAROM. În aceeaşi zi, părinţii pot achiziţiona gratuit pentru cei mici bilete de avion, anunţă compania.

Bilete de avion gratuite de la TAROM pentru copii, de 1 iunie

Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00 – 16.00. Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei.

Citește și: Prima mașină electrică românească. Imagini cu bolidul de 450.000 de euro

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte şi de gratuitate la biletele de avion achiziţionate pentru ei în data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie. Gratuitatea se aplică doar pentru copiii care călătoresc însoţiţi de un adult. În plus, de 1 Iunie, compania TAROM va pregăti un ghişeu special, menit să-i ajute pe cei mici să interacţioneze cu agentul în vederea efectuării check-in-ului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită