Web Analytics
scris joi, 05.11.2015

Bijuteria Teilor a investit 150.000 euro în magazinul deschis în Unirea Shopping Center

Lanţul argeșean de bijuterii Teilor va deschide până la finalul anului patru magazine, dintre care unu la parterul centrului comercial Unirea Shopping Center, unul dintre mallurile cu cel mai mare trafic din Capitală, care a atras la parter nume precum Zara, Koton sau H&M. Compania are în prezent 14 unităţi în mai multe oraşe din ţară, precum Piteşti, Târgovişte, Craiova sau Bucureşti, şi un magazin online.
„Mergem la parterul magazinului Unirea Shopping Center în locul singurului magazin exclusiv de bijuterii din centrul comercial, Cielo Venezia, care s-a închis. Trebuie să fim prezenţi, aici este traficul. Spaţiul nu va fi foarte mare, de circa 35 mp, fiind amplasat lângă scările care duc la etaj, lângă magazinul Koton“, a spus în acest context Horaţiu Vasilescu, managing director al companiei.
Magazinul va fi deschis la începutul lunii decembrie, pentru a prinde sărbătorile de iarnă. Deşi va fi mai mică, această unitate va avea acelaşi concept ca în restul mallurilor, însă se va paria pe multe vitrine şi multă sticlă.
„Vom fi singurul magazin exclusiv de bijuterii din Unirea Shopping Center. Vom merge cu toate gamele de produse, însă va fi un magazin accesibil pentru că profilul cumpărătorului este diferit de cel din Băneasa Shopping City.“
Investiţia soţilor Geanina şi Florin Enache într-un magazin Teilor se ridică la 150.000 de euro fără stoc.  F.Silvestru

Bijuteria Teilor a investit  150.000 euro în magazinul deschis în Unirea Shopping Center

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită