Biblioteca te citeşte 2, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură

de | 24.05.2017 18:30 | Cultură

9 biblioteca te citeste01Comunitatea oamenilor de afaceri argeșeni, liceenii de la Colegiile „Zinca Golescu” și „Maria Teiuleanu” și o mână de visători între visători au mângâiat emoția cum mângâi blana pisicii. Poezie, muzică, dialog șăgalnic – adolescenții au venit și antrenați, și dispuși să se joace – altceva decât rutina, decât grija, decât neliniștea de fiecare zi. Miza întâlnirii, care este, de altfel, miza Proiectului BIBLIOTECA TE CITEȘTE – recuperarea Misterului, a Emoției, prin contactul direct cu cartea, cu autorul ei, cu arta, în general.

Mângâietori speciali – poeții Silvia Petre-Grigore și Alexandru Mărchidan, prozatorul la debut Ion Olteanu, autorul romanului „Îngerul Adam și Ispita Eva”, și ziarista cu vocea grea ca mierea, Iulia Bădulescu.
9 biblioteca te citeste02Aspiranți la titlul de mângâietor special – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, care a tremurat, când a recitat binecunoscutele versuri ale lui Dumitru Matcovschi, „Sărut, femeie, mâna ta”, directorul general al RONERA RUBBER, Radu Dumitru – domnia-sa, provocat de poezia lui Alexandru Mărchidan, a mărturisit că, într-o realitate alternativă, într-o lume paralelă, și-ar dori să fie domnișoară, pe deasupra și fotomodel – și directorul Bibliotecii Județene Argeș, Octavian Mihail Sachelarie, purtătorul de veste bună, în materie de proiecte și de evenimente culturale.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii