Web Analytics

Bibiana Stanciulov trage în toată lumea din toate poziţiile

de | 16.06.2017 14:43 | Economie

12 BibianaBibiana Stanciulov, mama Magiunului de Topoloveni, este tot mai tranșantă atât față de reprezentanții mediului de afaceri cât și ai autorităților publice. „Care reprezentanţi?! Demagogie multă, interese de grup. Suntem cazul autentic care prin păstrarea independenţei politice şi financiare are de suferit în fiecare moment al existenţei.

Este, cred, unic în istoria brandurilor europene, modul în care se încearcă «linşarea» noastră prin lipsa de atitudine faţă de furtul de imagine. Toponimul Topoloveni a fost protejat de noi prin Indicaţie Geografică Protejată, pentru procesarea legumelor, fructelor şi cerealelor. Acum, acest toponim este folosit, la limita penalului, de către un concurent neloial – foarte agresiv – sub privirea îngăduitoare şi nepăsătoare a autorităţilor”, a declarat Stanciulov pentru Revista Business Magazin.
De asemenea, ea a subliniat că lucrurile se pot schimba simplu prin respectarea legii şi a răspunderii magistraţilor: „Pentru încălarea dreptului de proprietate intelectuală ar trebui respectată aceeaşi legislaţie ca şi la oricare alt drept al proprietăţii”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii