Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Berevoești: Reținut de polițiști pentru tâlhărie

În ziua de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Berevoești, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soțul său, cu care se află în procedură de divorț.

Berevoești: Reținut de polițiști pentru tâlhărie

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, din primele verificări rezultând că un bărbat de 43 de ani, cu care persoana vătămată se află în procedură de divorț, ar fi venit la domiciliul acesteia, iar pe fondul unui conflict verbal, i-ar fi smuls acesteia un lanț din aur de la gât. Cel în cauză a fost identificat de polițiști în apropierea domiciliului femeii, având lănțișorul asupra sa. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Citește și Pitești Arena găzduiește Finala Mică a Ligii Naționale. Hai, FC Argeș Basketball!

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *