Web Analytics

Berevoești: Nu a respectat condiţiile de păstrare a armei de vânătoare

de | 18.07.2019 15:51 | Actualitate

 

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, au aplicat o sancţiune contravenţională conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, precum şi măsura complementară de anulare a dreptului de deținere, de port și folosire a armelor.

În ziua de 16 iulie a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au efectuat verificări cu privire la respectarea condiţiilor de deţinere, păstrare și asigurare a armei de vânătoare, de către un deținator legal, în vârstă de 58 de ani, din Câmpulung, la locuinţa acestuia din comuna Berevoeşti.

Ca urmare a nerespectării condiţiilor de deţinere, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 295/2004. Totodată, a fost aplicată măsura complementară de anulare a dreptului de deținere, de port și folosire a armelor, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş dispunând şi anularea permisului de armă al celui în cauză.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii