Web Analytics

Belodedici, Bumbescu şi Majearu au venit să-l susţină pe Dan Stroe la primărie

de | 19.05.2016 16:12 | Politica si Administratie

# Surpriză de proporţii duminică, la Bradu

Duminică, 16 iunie, invitați surpriză la Bradu, poftiți de Dan Stroe, candidatul PSD la primărie. Localnicii au fost extrem de încântați mai ales că au putut să facă fotografii  și să stea de vorbă cu marile legende ale fotbalului românesc – Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu și Viorel Turcu. În afară de invitații speciali veniți de la București, s-au mai aflat alături de Dan Stroe candidații PSD la Consiliul Judetean, Marius Pîrvu, Vasile Negoescu și Marian Clipici, precum și deputatul Cătălin Rădulescu.
„Am stat de vorbă cu oamenii și le-am explicat ce o să facem după ce vom câștiga alegerile, însă le-am arătat și ce au făcut greșit cei care au condus până acum în comună și cum trebuiau să cheltuie banii în mod chibzuit”, ne-a declarat Dan Stroe”.
La rândul său, singurul fotbalist român care are în palmares două trofee ale Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici, a spus: „Am venit la prietenul nostru să îl susținem. Avem încredere că ceea ce spune se va realiza, așteptăm de la el să fie cinstit, să își «antreneze» societatea corect și să «joace» pentru «spectatori» așa cum am jucat și noi. Noi eram foarte fericiți când jucam bine și spectatorii ne aplaudau”.
În aceeași notă de optimism, s-a exprimat și Viorel Turcu: „Credem că de aici încolo domnul Dan va face schimbarea de care este nevoie și toată comunitatea va fi mulțumită.” La fel și Bumbescu: „Domnul Stroe ne-a promis că va face și o echipă de fotbal competitivă. Am venit să îl reprezentăm și suntem siguri că va reuși pentru că este un om de încredere și îl vom susține și în proiectele pe care va dori să le implementeze pe plan sportiv. Îi dorim multă baftă”.
Alina Crângeanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii