Web Analytics

Beizadea drogată, prinsă cu 400.000 de euro în mașină

de | 26.02.2024 11:06 | Actualitate, Home

Poliţiştii din Brăila au oprit miercuri seară o maşină condusă de un bărbat care avea permisul suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi drogurilor. Mai mult, în mașină au fost descoperite patru kilograme de aur şi 400.000 de euro. Presa locală scrie că bărbatul este fiul unui cunoscut om de afaceri local.

Citește și: Accident mortal în Ungaria, între două microbuze românești

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, brăileanul a fost testat şi cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive”, au precizat poliţiştii, potrivit News.ro.

Ei au menţionat că bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. De asemenea, în maşina sa poliţiştii au găsit obiecte tăietor-înţepătoare, peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur şi 7.000 de lei. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi spălare de bani.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *