Web Analytics

Bebeluși morți ascunși în lăzi frigorifice, îngropați în cimitir

de | 30.07.2023 13:50 | Actualitate, Home

O descoperire macabră a avut loc în Bihor. Cadavrele a doi bebeluși au fost găsite în cutii termoizolante într-o groapă din cimitir. Unul dintre aceștia era avortat, relatează Realitatea PLUS.

Citește și: Doi inspectori școlari și mai mulți profesori din Mehedinți, săltați de mascați pentru fraude la Bacalaureat


Angajații unei societăți de servicii funerare ar fi luat cadavrele și le-ar fi îngropat acolo, fără să anunțe autoritățile. Potrivit Poliției Bihor, angajații firmei de pompe funebre nu au îngropat cadavrele corespunzător, le-au preluat de la Maternitatea Oradea și le-au dus în cimitirul din localitatea Spinuș. La fața locului a venit și un medic legist care a constatat că cele două cadavre s-ar fi aflat de aproape o lună sub pământ. Acestea ar fi fost înhumate, cel mai probabil necorespunzător, de către o firmă de servicii funerare. Poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările.
„Vineri, 28 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Marghita din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, în incinta unui cimitir din localitatea bihoreană Spinuș, se află o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Marghita, alături de polițiștii Servicului de Investigații Criminale, însoțiți de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor, care au constatat că într-o groapă se află două cutii termoizolante, în interiorul cărora erau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul fiind un nou-născut”, se arată în informarea trimisă de agentul șef Alin Laza, ofițer de presă la IPJ Bihor, potrivit ebihoreanul.ro. În urma examinării medico-legale a cadavrelor, nu au fost identificate urme de violență.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *