Web Analytics
scris joi, 15.02.2024

Bebeluș găsit mort, aruncat la gunoi. Poliția îi caută pe părinții copilului

Poliția din Cluj a demarat o anchetă, după ce un nou născut a fost găsit mort, aruncat la groapa de gunoi. Oamenii legii au cerut ajutorul populației, pentru a-i identifica pe părinții copilului.

Bebeluș găsit mort, aruncat la gunoi. Poliția îi caută pe părinții copilului

Citește și: Schimbări importante la examenul pentru permis de conducere

Oamenii legi vor trebui să afle, dacă bebelușul s-a născut mort sau a fost ucis. Angajații unei firme de sortare a gunoiului au făcut descoperirea macabră, joi dimineață, 15 februarie. Trupul micuțului era ascuns în doi saci menajeri, printre alte gunoaie.

Trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost dus la IML pentru autopsie. Medicii legiști urmează să stabilească modul în care copilul a murit. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, părinții copilului riscă să-și piardă următorii ani după gratii. Poliția Cluj cere ajutorul populației pentru a-i identifica familia copilului. Primele date ale anchetei arată că, nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă, notează ziuadecluj.ro. 

„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *