Beat, cu autoutilitara, pe bulevard

de | 16.12.2018 14:58 | Actualitate

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 41.075 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

 Fără permis, la volan

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe G.I., de 30 de ani, din comuna Stoenești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Rucăr, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conduceau sub influența alcoolului

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe V.D., de 58 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea o autoutilitară pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti l-au identificat pe D.C., de 55 de ani, din municipiul Vâlcea, care în timp ce a condus un autoturism pe Drumul Comunal 153 – Mârţeşti, aflându-se sub influenţa alcoolului, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime.
Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Foto arhivă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii