Web Analytics

BCM U Pitești pierde cu U-BT Cluj-Napoca și ajunge la 4 înfrângeri și 7 victorii în sezonul regulat

de | 23.01.2021 11:57 | Actualitate, Sport

 

U-BT Cluj-Napoca a învins ieri BCM U FC Argeș Pitești, scor 93-78, într-un meci contând pentru turneul 6 al Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2020-2021. Partida s-a desfășurat la Sibiu.

Prima repriză a fost controlată de ardeleni. Ei s-au desprins la 56-29 în primele 20 minute de joc efectiv. Avantajul lui U-BT a urcat la peste 30 de puncte în repriza secundă în pofida numeroaselor posesii pierdute. Procentajele formației de pe Someș au fost impresionante.

 

Citește și Mioveni: ”Horă a Unirii” virtuală la împlinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române

 

Alb-violeții au revenit spre finalul jocului, dar au reușit doar să reducă din deficit. Patrick Richard a totalizat 19 puncte, Michael Dixon a adăugat 14 puncte, iar Karel Guzman a încheiat cu 14 puncte, 6 recuperări. De asemenea, alți trei jucători au înscris peste zece puncte pentru învingători.

Goran Gajovic a replicat cu 17 puncte, 8 recuperări, Nikola Jetvotic a adăugat 16 puncte, iar Mihai Măciucă a încheiat cu 14 puncte pentru BCM U FC Argeș Pitești.

Clujul a jucat din nou fără croatul Karlo Zganec, dar a avut șase jucători străini pe foaia de arbitraj. De cealaltă parte a lipsit Gary Talton, jucător ce a ratat al 3-lea turneu în succesiune. U-BT Cluj-Napoca are 10-0 la general după acest succes. În schimb, BCM U FC Argeș Pitești a ajuns la 7-4.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Fetitele”si”baieteii”lui Gentuta.adica mașinile de tocat bani publici..DE POMANA.voleiul si baschetul…deocamdată….da si fotbalul..CIUCA BATAILOR.Asteptam explicații,nu scuze ale antrenoarelor/antrenorilor,pt dezastru de la acest club