Web Analytics

Băut și fără permis a lovit trei mașini pe Calea Câmpulung

de | 16.12.2019 11:39 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 15 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, petrecut pe DN 73, pe strada Calea Câmpulung.

Din verificări s-a stabilit că, un bărbat de 23 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe D.N. 73, din direcția Pitești către Câmpulung, ar fi intrat în coliziune cu trei autoturisme.

În urma testării au aparatul etilotest, a rezultat faptul că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea afişată fiind mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii