Web Analytics
scris sâmbătă, 17.06.2023

Băut la volan, n-a oprit la semnalul polițiștilor! Unde a ajuns

S-a întâmplat noaptea, în jurul orei 2:30, când polițiștii Secției 2 Pitești i-au făcut semn de oprire unui conducător auto care se deplasa pe strada Doctor Carol Davila din municipiu. Acesta, însă, nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui, reușind să îl blocheze pe strada Ion Minulescu.

Băut la volan, n-a oprit la semnalul polițiștilor! Unde a ajuns

Citeşte şi: Video. Razie în Pitești. Mașini cu nereguli și tineri amendați pentru conducere agresivă

Cel aflat la volan, un piteștean în vârstă de 49 de ani, a fost verificat cu aparatul etilotest. Și, ce să vezi, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care împricinatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Iar în urma analizelor a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Prin urmare, dosarul cauzei, privind infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, comisă în urmă cu vreo două luni, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată – după cum a comunicat zilele trecute Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...