Web Analytics

Beat la Primărie, trimis acasă de primărița Lăsconi

de | 29.01.2021 16:36 | Actualitate

Nimeni nu scapă, dacă greșește la Primăria Câmpulung! După ce a făcut razii prin birouri la început de mandat și a inspectat instituții subordonate Consiliului Local, Elena Lăsconi a început verificările cu etilotestul. Și doar azi au intrat la testare doi angajați ai Primăriei, iar unul avea o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat. Consumatorul a fost trimis acasă și va intra în comisia de disciplină, nefiind primul care va avea de-a face cu procedura de cercetare disciplinară.

„Angajat beat la serviciu. Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul. Azi am verificat doi angajați. Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. Asta înseamnă că e beat. Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat….”, a transmis Elena Lăsconi pe pagina sa de Facebook

(Cătălin Ioan Butoiu)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Doamna Lasconi, astfel de ,,cercetări,, sunt penibile ptr presă. Căutați cu orice preț să ieșiți precum iepurele din joben cu fapte descoperite. Fapte cam de neinteres.
    Pe noi ne interesează de exemplu, acele felicitări INUTILE trimise nouă cetățenilor, adică risipa de bani făcută chiar de dumneavoastră doamnă! Aveti bun simț? Dați o explicație!
    Acel bibliotecar și acel angajat beat, nu ajută la imagine. Serios. Fie ca e vb de ,,picatura chinezească,,. Am evoluat!

  2. E omologat etilotesul acela? Altfel, riscați să fiți dată în judecată.

  3. ” … unul avea o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat. Consumatorul a fost trimis acasă …”. Acolo/acasa sa ramana, nicidecum la Primarie !