Web Analytics

Bătrână în vârstă de 80 de ani, dispărută, găsită de polițiștii argeșeni

de | 3.10.2021 09:33 | Actualitate

Seara trecută, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la dispariția unei femei, de 80 de ani, din Oarja.

Aceasta fusese căutată de către fiica sa, de la momentul la care lipsa i-a fost observată, în această după-amiază, însă fără rezultat, iar pe înserat, aceasta a sesizat dispariția organelor de poliție.

CITESTE SI  Pitești. Mașină răsturnată în zona Nord

În urma mobilizării exemplare, polițiștii, care o cunoșteau pe femeie și pe localnici, au organizat primele căutări, și au reușit chiar ei să o găsească pe femeie, pe raza localității de domiciliu, aceasta fiind dezorientată, dar teafără. Aceasta a fost predată familiei, fiind în afara pericolului.

Pentru căutări au fost mobilizați și pompieri, jandarmi, echipa canină cu câinele de urmă, și nu numai, însă acestea nu au mai intrat în dispozitiv, căutările având, din fericire, un rezultat pozitiv rapid. Îi felicitam pe colegii noștri, agent șef principal Catrina Marius și Agent șef principal Crăcea Costin, pentru implicarea de care au dat dovadă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii