UPDATE Bătrânul accidentat după o traversare imprudentă a murit

de | 22.04.2018 06:18 | Actualitate

accident

 

UPDATE: Octogenatul n-a mai supraviețuit accidentului.

“Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier produs pe Strada Crinului. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul de 81 de ani ar fi traversat neregulamentar și a fost acroșat de un autovehicul. În urma impactului, pietonul a decedat. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, inspectorul principal de poliție Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș. 

Știrea inițială:

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost accidentat grav, duminică dimineaţă, pe Strada Crinului din Pitești, în zona izvorului public.

Bătrânul traversa neregulamentar când a fost izbit de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Bradu, care circula dinspre B-dul. IC Brătianu, către Bazinul Olimpic din Piteşti.

Un echipaj de terapie mobilă îl resuscitează, la faţa locului pe bărbatul pensionar. 

 

Sursă foto EVZ

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed