Web Analytics
scris luni, 20.05.2024

Bătaie la o sală de jocuri din Pitești. Ce spune poliția

Doi argeșeni s-au bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din centrul Piteștiului. Un bărbat a ajuns la spital cu răni, iar celălalt a fost dus la audieri. S-a întâmplat luni, 20 mai. Polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați printr-un apel la 112.

Bătaie la o sală de jocuri din Pitești. Ce spune poliția

IPJ Argeș transmite:

„Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bascov, ar fi provocat leziuni cu un ciob unui alt bărbat, de 36 de ani, din Ștefănești, pe fondul unui conflict spontan, la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc.

Bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediu pentru cercetări.

Bărbatul care a suferit leziuni a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Citește și Acțiuni ale polițiștilor în târguri de animale. S-a lăsat cu amenzi

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care cercetările sunt desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...