Web Analytics

Bătaie între secretarul Primăriei Ștefănești și Lavinia Năstase

de | 23.03.2018 08:59 | Actualitate

Ion GeorgetaConflict la Primăria Ștefănești în această dimineață. Angajații au chemat Poliția și au reclamat că Georgeta Ion, secretara Primăriei Ștefănești, a fost agresată fizic și verbal de către Lavinia Năstase, consiliera primăriței Jenica Dumitru. Reprezentanții Poliției Argeș ne-au confirmat că la Primăria Ștefănești a izbucnit o stare conflictuală și că Georgeta Ion a suferit un atac de panică. Secretara Primăriei Ștefănești a fost transportată la Spitalul Județean Argeș cu mai multe leziuni. Am luat legătura și cu Adrian Ion, soțul Georgetei Ion, pentru a ne spune mai multe legat de acest conflict. ”S-a dus Lavinia peste soția mea după ce s-a semnat condica, a îmbrâncit-o și i-a dat cu pixul în cap și apoi s-a dus peste ea în birou și i-a zis: ”Ne e firma ta aici! Te omor!” Lavinia a împins-o pe soția mea de perete. Acum suntem la Urgențe, soția a fost și la tomograf. Vom face plângere la Poliție, e inadmisibil să se întâmple așa ceva într-o instituție publică. Doamna primar nici n-a ieșit din birou pe durata conflictului. E disperare la unii că nu sunt lăsați să încalce legea. Soția mea e de 20 de ani secretară la Ștefănești, ea nu face abuzuri și nici nu încalcă legea”, spune Adrian Ion.

# Lavinia Năstase: „Eu nu știu cum și-a indus starea asta (n.red. Georgeta Ion), pentru că era bine și s-a aruncat dintr-o dată pe jos în timp ce mă lovea”

La rândul ei, Lavinia Năstase declară: “Astăzi de dimineață, pe la 8,05, ne-am întâlnit (n.red. cu secretarul Georgeta Ion). Avea în mână o foaie scrisă incorect în limba română. M-am dus la ea în birou și i-am spus că nu este corect. Am uitat că acolo nu sunt camere video. A început să mă dea cu capul și corpul de pereți. Când am reușit să deschid ușa s-a aruncat pe jos și a început să strige. A venit și doamna Mihalcea, juristul și Ana Maria Tufa. O plângeau de ziceai că murea. Au anunțat Poliția și salvarea. L-au sunat pe bărbatu-său…Eu nu știu cum și-a indus starea asta (n.red. Georgeta Ion), pentru că era bine și s-a aruncat dintr-o dată pe jos în timp ce mă lovea. Nu o să mă duc să scot certificat medical pentru că este sub demnitatea mea”. Întrebată despre documentul intocmit de secretarul Georgeta Ion, de la care a izbucnit întreg scandalul, Lavinia Năstase a mai precizat: “ Era un document scris în atenția doamnei primar. Era o expunere de motive privind Centrul Cultural. Nu contează ce document era, dar i-am atras atenția că scrisese . Are obiceiul de a scrie greșit românește. Eu nu nu mă pricep la legile țării, că nu este specialitatea mea dar, în calitate de consilier personal al doamnei primar, am grijă ca imaginea primarului meu să nu fie afectată ”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii