Web Analytics
scris marți, 11.04.2023

Bătaie între jucătoare la meciul de hochei România – Bulgaria

Meciul de hochei feminin dintre România și Bulgaria a fost marcat de o confruntare violentă între jucătoarele celor două echipe. O bătaie generală a izbucnit în timpul partidei din cadrul Cupei Mondiale de senioare, Divizia a 3-a, care s-a desfășurat pe Patinoarul Olimpic din Brașov.

Bătaie între jucătoare la meciul de hochei România – Bulgaria

Citește și: O doctoriță din Curtea de Argeș s-a sinucis

Două jucătoare au încercat să obțină pucul, dar una dintre ele îi pune piedică adversarei sale, care cade pe gheață. Sportiva care se afla la pământ o trage pe rivala sa, care alunecă și cade, apoi celelalte jucătoare intervin și conflictul se aprinde. Jucătoarele celor două echipe s-au îmbrâncit, s-au lovit cu crosele, cu pumnii și picioarele, iar arbitrii au încercat zadarnic să le despartă. Mai mult, sportivele s-au năpustit și asupra arbitrilor, pe care i-au lovit și i-au pus la pământ. Spiritele s-au calmat după aproximativ două minute.

Citește și: Cea mai mare piață online de distribuție droguri din Europa, destructurată în România

După acest conflict violent, arbitrii au dictat 554 de minute de penalizare: 265 pentru România, 289 pentru Bulgaria. România a câștigat disputa cu 10-2 și a terminat pe locul patru în competiție, în vreme ce Bulgaria s-a clasat pe cinci. Grupa A din cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe Gheață Senioare, Divizia a 3-a, a fost câștigată de Hong Kong cu 13 puncte.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *