BASCOV: Impozitele și taxele locale se pot achita cu bonificația de 10% până la sfârșitul lunii iunie

de | 15.05.2020 09:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

 

„Impozitele şi taxele locale se pot achita cu bonificaţia de 10% până la data de 30 iunie 2020. Astfel, termenul de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport se prorogă de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, perioadă în care se vor primi în continuare bonificațiile stabilite de Consiliul Local”, este anunțul făcut de Primăria Bascov.
Prorograrea termenelor de plată a fost făcută prin OUG 29/2020 – adoptată de guvern și publicată pe 21 martie în Monitorul Oficial. Actul normativ a fost adoptat în contextul epidemiologic actual.
Ținând cont de faptul că legea nr. 227/2015 privind codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, prevede termene pentru plata impozitului pe clădiri și teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport până la data de 31 martie a fiecărui an, pentru a evita aglomerările de la sediile organelor fiscale, care pot genera răspândirea COVID-19, era necesară prorogarea termenului de plată până la data de 30 iunie 2020.

Programul de lucru cu publicul, la Primăria Bascov, este de marţi până joi, între orele 09.00 și 12.00.

Antoniu Neguț

Acest articol este despre: impozite,primaria bascov,prorogare termen

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Chiar nu se poate realiza o modalitate de plata a impozitelor online si la primaria Bascov, asa cum este normal in aceasta perioada si intr-un secol in care tehnologia este la indemana tuturor? Sau primaria Bascov traieste tot in Evul Mediu?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...