Web Analytics

Baschetbaliștii piteșteni, negativi la testarea pentru Covid-19. Se antrenează în formulă completă

de | 5.12.2020 12:56 | Actualitate, Sport

 

BCM U FC Argeș Pitești se află în formulă completă după ce vulturii tricolori s-au alăturat echipei. Urmează o săptămână în care se vor pregăti pentru primele trei meciuri ale Ligii Naționale de Baschet, ediția 2020-2021.

Important de precizat este faptul că în cursul zilei de ieri echipa alb-violetă a primit rezultatele primei testări pentru Covid-19, obligatorie înaintea unui turneu. Sunt cu toții negativi. Mai trebuie spus că în această lună după 9 luni de pauză Liga Națională revine în prim plan. Astfel între 11-14 decembrie, echipa piteșteană va disputa primele 3 meciuri în noul sezon. La Sibiu, vor întâlni pe CSM Focșani 2007 oficial, VSK Csíkszereda – CSM Miercurea Ciuc și BC CSU Sibiu

 

Citește și FC Argeș a pierdut pe teren propriu cu Dinamo și a rămas pe locul 15 al clasamentului

 

”Ne este greu să exprimăm regretul faptului că nu vă avem alături. Dragi piteșteni, suntem la o săptămână distanță de startul unui nou sezon al Ligii Naționale, pe care îl vom începe cu sufletul alături de voi! Mereu împreună! Pentru Pitești!”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a BCM U FC Argeș Pitești.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii