Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Baschet: Vulturii primesc vizita vicecampioanei CSM Oradea

La doar trei zile distanță de meciul din FIBA Europe Cup, disputat în Polonia, vulturii de la FC Argeș Basketball primesc vizita celor de la CSM Oradea, în cadrul etapei a 5-a din Liga Națională Getica 95. Meciul împotriva vicecampioanei are loc sâmbătă (19.10), cu începere de la ora 18:00, la Pitești Arena.

Baschet: Vulturii primesc vizita vicecampioanei CSM Oradea

Violeții au fost aproape de a produce o mare surpriză, la mijlocul săptămânii, în Grupa E a FIBA Europe Cup. La Stargard, vulturii au cedat la o posesie distanță, scor 65-62. În ceea privește clasamentul, FC Argeș se află la 1/1, iar după meciul de sâmbătă va face deplasarea la Oradea pentru a juca chiar împotriva adversarei de mâine.

Citește și Marius Bratu, antrenor principal la FC Muscelul Câmpulung: „Exceptându-l pe Torje, avem jucători buni de Liga 3, dar n-am demonstrat nimic la nivel de Liga 2”

Pe lângă concursurile surpriză, organizatorii au anunțat invitatul special al meciului. Acesta este Edi Bolbea, iubitor al culorilor clubului piteștean și fondator al trupei Nuanțe. Biletele sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la casieria Pitești Arena.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...