Web Analytics

Bărbatul urmărit de Poliție cu focuri de armă, acum două săptămâni, a fost reţinut

de | 5.12.2017 16:31 | Actualitate

arest preventiv

Tanarul de 28 de ani, din Uda, care  implicat în accidentul din 19 noiembrie, când a lovit maşina unui echipaj de poliţie, după o urmărire că-n filme, la Vedea, a fost reţinut.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier Pitești, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Potrivit IJP Argeş, ”Tânărul este bănuit că, în ziua de 19 noiembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe rază comunei Vedea, fără a deține permis de conducere, ar fi fost implicat într-un un accident de circulație, în urmă căruia un echipaj al Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului a fost avariat și doi polițiști au fost răniți ușor. Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției și s-ar fi sustras cercetărilor”.

În aceeași cauză, trei persoane din comună Udă sunt bănuite că l-ar fi ajutat pe cel în cauză să se sustragă cercetărilor. Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri, iar în urmă administrării probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii