Web Analytics

Bărbatul strivit de copac a decedat

de | 8.02.2018 09:07 | Actualitate

copac barbatBărbatul de 47 de ani din Dârmănești, peste care a căzut un copac, a decedat miercuri seara, la Spitalul Județean Argeș.

Tragedia s-a petrecut într-o pădure din comuna Coșești. Bărbatul era angajat ca zilier la un prieten, pentru a-i tăia acestuia un copac marcat de pădurar. Omul a tăiat copacul cu drujba, însă arborele s-a prăbușit peste el, în cădere.
La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Mioveni. Deplasarea către locul intervenției a fost foarte dificilă, s-a realizat pe un teren accidentat, prin albia unui râu, pe o distanță de aproximativ 3 km.
Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral sever deschis și a fost preluat inconștient, cu semne vitale, ulterior fiind predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.
„Bărbatul a fost preluat de echipajul de ambulanță în comă. Seara trecută am fost anunțați de spital că a decedat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.
Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii