Web Analytics
scris duminică, 26.03.2023

Bărbatul care şi-a spânzurat copilul și apoi s-a sinucis a lăsat un mesaj de adio pe o rețea de socializare

Bărbatul care şi-a spânzurat copilul de un an, apoi şi-a luat viaţa, a lăsat un mesaj de adio pe o reţea de socializare.  În ultimul său mesaj postat pe internet, tatăl care s-a spânzurat după ce şi-a ucis fiul de un an îşi exprimă nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său. „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”, a scris bărbatul. Acesta admite că a greşit faţă de mama copilului şi subliniază de în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia.

Bărbatul care şi-a spânzurat copilul și apoi s-a sinucis a lăsat un mesaj de adio pe o rețea de socializare

Citește și: Un bărbat şi-a omorât copilul de un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C. care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit că să minţi?”, mai scrie el, adresându-se fostei concubine, mama copilului ucis.

Citește și: Accident feroviar în Gara Galați: o femeie conductor a murit

Mesajul a fost postat pe o reţea de socializare cu puţin timp înainte de crima urmată de sinucidere. Conform Poliţiei judeţene Alba, mama băiatului a sunat la 112, transmiţând faptul că fiul său se află în grija fostului său partener şi este îngrijorată în legătură cu acesta după ce a primit mesaje de la bărbat, legate de relaţia lor, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa cuiva ar fi în pericol.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *