Web Analytics

Bărbați din Oarja și Moșoaia reținuți pentru furt

de | 13.01.2021 17:14 | Actualitate

 

În ziua de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Oarja.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, de unde ar fi sustras ţigări, bani şi brichete, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 800 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citește și Argeș: Află cum și unde se vor vaccina vârstnicii și cei care suferă de boli cronice

 

De asemenea, în ziua de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Moșoaia.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 18 decembrie 2020, cel în cauză ar fi sustras unelte din incinta unui centru comercial din Pitești. Totodată, din verificări s-a stabilit că cel în cauză ar fi comis fapte cu mod de operare similar și pe raza altor județe.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu obligația de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii