Bărbați din Bughea de Jos depistați transportând lemne fără proveniență legală

de | 3.05.2022 12:41 | Actualitate, Home

În ziua de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, împrejurare în care au depistat 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, toți din Bughea de Jos, care transportau cu atelaje material lemnos, fără documente legale de proveniență și transport.

Citește și Se lucrează în Argeș. Vezi ce drumuri au intrat în reparații

Cantitatea de material lemnos a fost evaluată de un specialist silvic, stabilind că cei în cauză transportau aproximativ 3 metri cubi lemn de foc, de esență fag.

Cei în cauză au fost sancționați contravenșional, cu amenzi în valoate totală de 8.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Acest articol este despre: arges,bughea de jos,furt lemne

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed