Web Analytics

Bărbat reținut pentru violul unui tânăr

de | 29.01.2020 12:53 | Actualitate

Un bărbat din comuna argeșeană Miroși a fost reținut de polițiști după ce un tânăr de 28 de ani l-a acuzat de viol. La cei 44 de ani ai săi, bărbatul acuzat de viol nu este la prima abatere a legii. Acesta a fost reținut ieri, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Băiatul care susține că a fost agresat sexual este fiul unei foste concubine a bărbatului. Potrivit unor surse, violul nu ar fi avut loc acasă, ci într-o zonă ferită.

În ziua de 28 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești au reţinut un bărbat de 44 de ani, din Miroși, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol. Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 28 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreținut un raport sexual cu o persoană, fără consimțământul acesteia.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, se arată în comunicatul trimis de IPJ Argeș.(Foto descriptiv)

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii